Filmturista nap

A Határtalanul! vetélkedő újabb meglepetéssel készült osztályunk számára. Ennek köszönhetően október elsején, pénteken reggel 10 órakor a 10. K tanulói buszra szálltak, és meg sem álltunk  Komáromig.

 A hosszú út után kissé elfáradva érkeztünk meg Monostori Erődbe, ahol egy filmes előadás után megnéztük a Monostorban forgatott filmek ott hagyott emlékeit, díszleteit és titkait is. Felfedeztük a kazamatákat, vaksötét folyosókon haladtunk végig, és még egy éppen készülő film színészeit is láthattuk katonaruhában szelfizni, ami igazán meghökkentő volt.

Összességében nagyon jó élményekkel gazdagodtunk, és reméljük, hogy még sok izgalmas helyre ellátogathatunk a program által.

Megosztás:

További bejegyzések

„Nyomtass hidat!”

„Nyomtass hidat!” 2021.10.15-én Kovácsné Kiss Piroska vezetésével iskolánk két tavaly végzett 12. K osztályos tanulója, Rábai Péter és Bedő Zalán részt vett a „Nyomtass hidat!”

Miniszter Elismerő Oklevele

Miniszter Elismerő Oklevele Iskolánk pedagógusa, Benedek Sarolta kiváló oktató-nevelő munkájának köszönhetően A Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült.

Rendhagyó énekóra

2021. szeptember 30-án Clementis Tamás az operaház magánénekese látogatott iskolánkba. Az „ opera nagykövete” program keretében rendkívüli énekórát tartott, melyen a 9.b osztály tanulói vettek