Kedves Szülők!

Gratulálok gyermekük sikeres felvételijéhez. Szeretettel köszöntöm Önöket a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium tanárai és dolgozói nevében!

Engedjék meg, hogy felhívjam figyelmüket a beiratkozással kapcsolatos fontos tudnivalókra:

 1. A gimnáziumba felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába SZEMÉLYES MEGJELENÉSSEL iratkozhat be.

Személyes beiratkozás időpontja: 2022. június 22. (szerda) 8-tól 12 óráig

Elektronikus adatbeküldés ideje: 2022. június 15. és június 20. között

Diákigazolvány NEK adatlap leadásának határideje: 2022. július 15.

Ügyeleti napok: 

2022.június 29. (szerda) 9.00-12.00

2022. július 13. (szerda) 9.00-12.00

2022. július 27. (szerda) 9.00-12.00

2022. augusztus 10. (szerda) 9.00-12.00

 1. Személyes beiratkozáskor hozni kell:
 • a felvételről szóló értesítést
 • az általános iskolai bizonyítványt vagy annak hiteles másolatát, amit az általános iskola állít ki
 • a gyermek TAJ számát tartalmazó egészségbiztosítási kártyát
 • a személyi igazolványt
 • születési anyakönyvi kivonatot
 • lakcímkártyát
 • elvált szülők esetén a gyermek törvényes képviselőjének felügyeleti jogát igazoló okirat
 •  
 
 1. A SZÜLŐ VAGY MÁS TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ TEENDŐI
 • Az e-Ügyintézés felületén 2022. június 15. és 2022. június 20. közötti időszakban lesz lehetősége a szülőknek vagy más törvényes képviselőknek, hogy gyermekeik adatait előzetesen, online módon beküldjék a középiskolába a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével.
 • A szülők vagy más törvényes képviselők csak azon intézményben találják meg gyermekük adatait, ahová a gyermek felvételt nyert.
 • A beiratkozáskor történő személyes megjelenéskor az eredeti, aláírt példányokat a szülő vagy más törvényes képviselő magával tudja vinni a középfokú intézménybe

További információ a mellékelt csatolmányban található!

 1. Diákigazolvány – Az igényléshez fel kell keresni az Okmányirodát, ahol elkészítik a NEK (Nemzeti Egységes Kártyarendszer) adatlapot. Az erről kapott igazolást legkésőbb július 15-ig kérjük leadni az iskola titkárságán. (Nyári ügyeleti időpontokat lásd 1. pont)
 2. Étkezés: Amennyiben a tanuló számára étkezést szeretnének igényelni a 2022/23-es tanévre, azt a személyesen beiratkozók a helyszínen, a beiratkozás napján tudják jelezni. Elektronikus beiratkozás esetén az étkezési igényeket a kozetkeztetes@zegesz.hu email címen kell jelezni, a további teendőkről a ZEGESZ munkatársai tájékoztatják az érintetteket.
 3. Biztosítás: Ha az ingyenes (állami) tanulóbiztosításon felül szeretnének biztosítást kötni, arra szeptemberben, tanévkezdés után lesz lehetőség. Addig az idei tanév biztosításai az érvényesek.
 4. Iskolai formaruha: Lányoknak sötét (szövet) alj vagy nadrág, iskolacímeres matrózblúz; fiúknak sötét nadrág (szövet), fehér ing és iskolacímeres nyakkendő (az öltöny is megengedett). Testnevelésórákon az iskolacímeres póló viselése kötelező!

Iskolacímeres matrózblúz, nyakkendő és póló rendelése személyesen  beiratkozás során helyben az iskolában.  

SZIMICA Munkaruházati üzlet nyitva tartása hétköznap 8.00 és 17.00 óra között, szombaton 9.00-12.00 óra között; ahol a matrózblúz, póló, és a fiúknak a nyakkendő méret próbájára kerülhet sor. Az üzlet címe: 8900 Zalaegerszeg, Ola u. 6.

Zalaegerszeg, 2022. 06. 01.

Makovecz Tamás

intézményvezető